Nejsmutnějsi Popelka

Nejsmutnějsi Popelka

Anotace: básnička pro jinou...

Básnička pro Popelku tajemství skrýva.
Básnička napsaná z čisté lásky...
Jen mému srdíčku z toho zármutek zbývá.
Něhy a lásky toliko vložené do ní...
Jen já cítím dotek cizích dlaní.
Muj oplakaný oříšku...
Ach...zbyla jen krutá bolest vepsaná do mého křížku.
Básničku kouzelnou lásky plnou...
kdo napíše Popelce s duší roztrhanou?
Jen naděje a Božská víra...
mé smutné srdíčko otevírá.
Autor Štěstěnka, 10.06.2011
Přečteno 695x
Tipy 10
Poslední tipující: Ružka, laura3, labuť, Květka Š., strašidýlko-střapatý, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ajejda, tady je smutku... sluníčkové pousmání, pro hezčí den, posílám...

10.06.2011 15:00:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí