já nechci

já nechci

Anotace: nechci já...

Nevěřím stínu,proč ale v nás mlčí
jak vteřiny bez dechu jdou
lituje slova,co se stáčí
jsou ale každodenní vraždou
možnosti lásky..slova co nenajdou
svou ale lhostejnost
kde je ale tvá nevědomost...
vteřinu poslední naděje
co možná vzdaluje
tu větu,co se příčí
co v tobě zničí
vteřinu zázraku
dívej se do mraku
já vím
sním
nechci já
já nechci....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.06.2011
Přečteno 268x
Tipy 16
Poslední tipující: labuť, PIPSQUEAK, hatlapatla, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí