CO JE NORMÁLNÍ!

CO JE NORMÁLNÍ!

Anotace: ....

Fosílie lidských duší
ostatky srdce do vitráží
slepí,němí,hluší
citem k životu poráží

normální jedince
ale co je to vlastně normální
norma na odlití pitomce
nebo chyba fatální

označit člověka za normálního
když každý je svůj originál
vytvořený s pocitů a chyb
v očích kolemjdoucího
co životem ti proplul
jako náhodný iniciál
neznámí trip

co nezanechá žádné stopy
a prostě jde kolem dál
protože nejsi ničím zajímavý
normální člověk co má své stropy
žádný hrdina či král
jen morálně zdravý.
Autor ZILA78, 10.06.2011
Přečteno 263x
Tipy 24
Poslední tipující: labuť, Dota Slunská, Květka Š., šuměnka, hašlerka, la loba, hatlapatla, Maryje..., Mbonita, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozhodně nejsem normální
a chvála za každého, který není
svět zdá se příliš fatální
v svém normodivném znění...:)

11.06.2011 15:22:00 | šuměnka

Stále ve formě... :-)

11.06.2011 07:38:00 | hatlapatla

...každý je nějak praštěný,někdo víc,někdo míň...

10.06.2011 22:59:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí