Mytologická

Mytologická

Anotace: o životní cestě

Prošli jsme již tolik cest
v labyrintu bez konce
když hledali jsme
fontánu věčného štěstí

Tak nějak jsme se ztratili
ruce osudu, co nás měla vést
už jen z dáli slyším zpívat ptáky
a matně vzpomínám,
jaké měl barvy svět

Tady nad propastí
je vzduch čistý
a ostrý jak čepel nože
hraniční čára mezi
životem a smrtí
Stačí jen krok a vejdeš do prázdna
Autor Víla, 11.06.2011
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: whiolet, chicacheca, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

09.07.2011 15:51:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí