Konec jednoho otce

Konec jednoho otce

Anotace: O mém otci

Jak ti říct mám,
že už tě neznám - nemám.

Pochopíš mě někdy?
Když do teď to nebylo nikdy?

Láska ve mě umřela,
když ta tvá zradila a ani nebyla,
odešel si bez váhání-bez mrknutí,
nestála jsem ti ani za mávnutí.

Ty si otec můj říkáš,
ale už se tak nechováš,
vlastně jen ten titul si měl a máš,
ovšem jedno dítě postrádáš.

Ano,to maličkost má,
dcera prvorozená,
ale já ti odpouštím,
když už tě nikdy neuvidím.

JSEM DOSPĚLÁ
Autor Vacluvka, 11.06.2011
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: EM EM, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč se mi nechce věřit žes mu odpustila? ;) ale jinak zrada rodičů vždycky bolí nejvíc...

11.06.2011 17:28:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí