Loutka

Loutka

Anotace: co cítím

Já bolest znám důvěrně,
cítím se zraněná,
cítím se bezmocně,
jen loutka dřevěná.

Co sama se pohybovat nemůže,
někdo jí k pohybu pomůže,
srdce jí nebije,
jen smích u jiných sleduje.

Bolest cítí větší a větší,
je menší a menší.

LOUTKOU BÝT NECHCI,
CHCI SE VYROVNAT HERCI.

Co své pocity ovládá,
na jevišti je jiným dává,
radost-smutek rozdává,
a potlesk žádá.


Tohle je můj osud - být hercem,
ne loutkovým kašpárkem.
Autor Vacluvka, 11.06.2011
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: EM EM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí