Půl na půl

Půl na půl

Anotace: kousek o něm, kousek o nich.. rozpůlená jako já sama..asi tak.. http://www.youtube.com/watch?v=CIghrxxhQYs&feature=related

oo
Proč jen ho nemůžu mít? Být s ním, tak jako dřív?
Kolik let budu se tak hloupě ptát?
Vždyť je to jasné, pro něj není o co stát.
To mně srdce rozerval, bez pozastavení, jen tak.

Každý to zná, ale jen těžce chápe..to strašné prázdno ze dne na den.
Ten zničený svět, budoucnost, každá chvíle.. nenaplněná.
Nikdo by neměl být sám, nikdo a přece, láska je klam.
Zdálo se mi to? Vážně jsem byla tolik poblouzněná?

Chybí mi ta možnost sdílet pocity, s nadšením vykládat zážitky.
Chybí mi to, že nejsi to Ty, kdo se mě ptá, jaký jsem měla den.
Nemá smysl psát, co vše je možné ztratit v jediném okamžiku.
Nemá smysl už řešit každý den, kdy v myšlenkách se za Tebou vracím,
sebe samou nějak ztrácím.. /život visí mi v otazníku../

Pak pro všechny chvíle s nimi, lidmi, co chtějí pro mě všechny úsměvy,
je mi zle, když vidím se jednou veselá, a pak se zas hroutím,
protože jen je svými stavy nechtěně rmoutím, a to si nezaslouží.
A já chci kvůli nim, i sobě, najít tu sílu, přestat se vracet,
přestat myslet na nezměnitelné věci a jít dál, s jejich objetím,
jít dál a být šťastná, že je mám.. s dojetím..
oo
Autor dream in emptiness, 11.06.2011
Přečteno 350x
Tipy 17
Poslední tipující: enigman, Eliss94, patrikus, WAYWARD, James Libustka, ilona, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

halp in halp...

19.10.2011 11:46:00 | enigman

děkuji la lobo.. napsala jsi to krásně, nemůžu nesouhlasit..=)

12.06.2011 20:12:00 | dream in emptiness

Láska není klam ,klam je naše představa o ní...lásku zamněnňujeme za biologii a pak se divíme...láska je práce ve dvou na celý život...přeji Ti abys našla partnera který bude s Tebou chtít na vztahu pracovat

12.06.2011 19:55:00 | la loba

děkuji culíčku =))

12.06.2011 08:37:00 | dream in emptiness

Cítíš se smutná
bolest v hrudi dřímá
i tak láska chutná
neboj, zase přijde jiná
jistě potom zahřeje
a Tvé srdce okřeje
štěstí se na Tebe usměje:-)
a ještě přidám culík a pytel naděje:-))

12.06.2011 07:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí