musí to ven

musí to ven

sestřička a bratříček
znajíc každý dolíček
či učitel a jeho žákyně
co nebyli spolu nikdá v kině

až moc blízko proto tak daleko
ikdyž vypadá to jinak na oko
pocity nevidíš pocity cejtíš
avšak někde v hlavě jak je to víš

když něco chceš musíš něco dát
protože už nestačí se jen smát
proto museli sme přinest obětí
aby sme zklidnili to napětí
Autor ostuda lidstva, 12.06.2011
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí