Protiklady

Protiklady

Anotace: ***

V popředí stránek, co nebude nikdo číst,
píšu další svůj list
o svých tužbách a potřebách,
o životě svém,
o tom, co nikoho nedojme,
co nikoho nezaujme
Vždycky to byly jen moje řádky
Stovky, tisíce řádků takových
Dokázaly vyvolat slzy v očích tvých
A dokázaly probudit tvůj smích
Vzpomínáš?
Nebrals mě vážně a nebereš ani teď
Dřív než se zeptáš, čekáš odpověď
Nejsi tu a ani neodcházíš
Když se mnou mluvíš, cítím, jak mi scházíš
Chci tě obejmout
Políbit
Chci ti odpustit
Nechat tě jít
Chci přestat psát
Chci si jen číst a nechápat
Svým citům jinak ulevit
Ale neznám jiný způsob
Nevím, jak jinak žít
A nevím, jak jinak milovat,
než nenávidět tě a nenechat tě jít...
Autor unstoppable, 12.06.2011
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí