Stromy

Stromy

Anotace: no comment...

Stromy
Týčia sa vysoko k oblohe
v noci sú podobné mátohe.
Na hladine jazera sa zrkadlia
ich konáre vo vetre tíško ševelia.
Korene v zemi hlboko skrývajú,
navzájom však spolu splývajú.

A vietor šumí v ich korunách,
spieva o ľsti ľudí,o starých vojnách.
A mne šepce do uší prastaré príbehy.
O čom sú?Málokto tuší.
Sú o starých láskach a hriechoch na duši.

Stromy stoja stáročia a veľa si pamätajú...
Ale len tým,čo počúvajú,tým to pošepkajú.
Autor Elyona, 12.06.2011
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Findë, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí