Víru mám

Víru mám

Anotace: ...

I když dneska není mi fajn,
život mi vykolejil ze všech lajn,
vše zní o moc temněji,
já mám v srdci svém naději.

I když chybí mi chuť vstát,
osud chce si se mnou jen hrát,
a drtí mě beznaděje záchvěv,
přesto já mám na tváři úsměv.

I když po tváři tečou mi slzy,
mám pocit,že v dáli vše mizí,
ve světě svém se cítím sám,
přesto všechno,já víru mám.
Autor Aurora., 12.06.2011
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Aurora., tato22, Alasea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, parníčku, dobře to dopadne.

22.09.2011 21:13:00 | tenflipskáj dysfunkt

správně , je třeba věřit a nevzdávat se.

03.07.2011 19:29:00 | tato22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí