DÁVKOVAČ MÝDLA

DÁVKOVAČ MÝDLA

Anotace: Život není rovina,to není žádná novina :o)

,,....život je jako dávkovač mýdla
a Já se v něm vzhlídla

MOHU

umyji Tvé životem unavené ruce
a otevřu Ti svoje srdce

můžeš mne milovat
budem život spolu pilovat

ted musíš žít
později pak budem v hlíně tlít

smutek co Tě rdousí
a pozitiva co se líně trousí

POJDˇ všemu navzdory

nastavme společně životu dlanˇ
jen tak ustojíme jeho tvrdou danˇ...,,
Autor Lavander, 12.06.2011
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Leonkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí