Ztrácet se v barech...

Ztrácet se v barech...

Anotace: v barech osmiček a nejen to..

Zkousávat si ret do oranžova
Být uprostřed nitra
S náplní nugátu
Uznávat ztrátu

Magie bez růžové
Plnění dotazníků s emocemi
Rozbijet sklenice štěstí

Dokonalost je občas špinavá
V podklonení jamce svoboda
Smazaná prázdnota

Ztrácet se v baru ležatých osmiček
Být pekelně něžná
Smích co odráží se ze dna

Nechat se tahat za ruku
Zvuk klavírů a barevné stuhy
Zasekávat jehly do chodníků


Schovávat perly pod srdce
Pády bez pojistky
Nikdo nic nejistí
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 12.06.2011
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: Emmelia, tajemná slečna, její alter ego, Jiparo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí