Prosincová

Prosincová

Anotace: nějak nevydařené vztahy

Jsme si navzájem něco fatálního
ve špatných rukách

Uvědomění však nespálí všechno
co by jednou mohlo být

Tak utíkáme na kraj světa
ve snaze nepohlédnout do očí
vlastnímu odrazu
v zrcadle

Mám studené ruce
a dlouho jsem nedostala květiny
Ležím
Přemýšlím
Čekám

...je takové ticho
Autor Víla, 13.06.2011
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: whiolet, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

největší stres je čekat a nevědět

09.07.2011 15:48:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí