Podzimní píseň

Podzimní píseň

Anotace: překlad z fr. originálu Chanson d´automne (P.Verlaine)

Dlouhý vzlykot
Housle
Podzim
Raní mé srdce
Malátnost
Monotónnost.

Vše dusí se
A bledne, když
Zní hodina
Vzpomínám
Na staré dny
A pláču;

A jdu
Do zlého větru
Který mě unáší
Ze strany na stranu
Stejně jako
Mrtvý list.
Autor l.rosnicka, 13.06.2011
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí