Spomínaj

Spomínaj

Anotace: Čo sem napísať?

Spomínaj

Zatvor oči a ľahni si pod strom...
Zatvorím oči a ľahnem si s tebou...
Do mŕtveho a vlhkého lístia....
Moja myšlienka je hmlistá...
Nezaspi,len ticho lež!
Nie,mám chuť ísť preč...
Len lež a nehýb sa,a so mnou spomínaj...
Minulosť mi nespomínaj!
Len lež,ja budem vedľa teba...
Nechcem si spomínať na seba....
Len lež a oči maj zavreté....
Moje zmysly sú zrazu zastreté...
Len lež a poď so mnou tam...
Keď ležíme,ako chceš ísť niekam?
Len lež a pôjdeme cestou tou....
Nechcem sa stretnúť s minulosťou...
Len lež a nebráň sa,minulosť čaká...
Ale nie je tým,čo ma láka!
Len lež a spomeň si na tie dni...
Prečo sú moje viečka takými ťažkými?
Len lež a spomínaj...
Ležím a spomínam...
Na tie dni...
Čo sú dávno minulé...
Spomeň si...
Na to,čo bolo minule...
Už si spomínaš?
Na ten večer sa pamätáš?
Bol taký,ako tento...
Nepoznali sme zlo...

Len tíško lež a netráp sa,
že na tie dni ťažko ti spomína sa....
Autor Elyona, 13.06.2011
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Findë, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí