pocity spotřebního zboží / feelings of consumer goods

pocity spotřebního zboží / feelings of consumer goods

Anotace: tohle se narodilo jako siamský dvojčátka.. srostlý.. oddělila sem je řezem..

Sbírka: ztracený obzor příčetnosti

.



pocity spotřebního zboží

(kdyby ryba neotevřela ústa, nebyla by ulovena..)

.

- hladová vrba

všechna spolykaná tajemství
budou mít hluboké kořeny
a neponesou ovoce

.

- lehce nabyl, lehce pozbyl

pocit jedinečnosti
ti vezme první letmý pohled
kamkoli

.

- kniha přání a stížností

být tak nezávislá
na své závislosti!

.

- nadějné vyhlídky

za pár let
už nebudu ani minulost



.



feelings of consumer goods

(wonder in words, wandering worlds and all possible modifications)

.

- hungry willow

all the swallowed secrets
will have deep roots
and bear no fruit

.

- easy come, easy go

the feeling of uniqueness
will be taken away from you by the first glance
anywhere

.

- suggestions and complaints

if only I were independent
from my addiction

.

- great expectations

in a few years
I won´t even be the past



.
Autor hanele m., 13.06.2011
Přečteno 506x
Tipy 34
Poslední tipující: Zdeněk Farkaš, Severka, Maryje..., V.N.Losinský, jvacl, hatlapatla, Demedalex, kasparoza, Juan Francesco de Faro, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V té jednoduchosti je hloubka i touha, co řečeno by mohlo býti třeba tisícem vět tak zazní v několika slovech, děkuji ...

14.06.2011 12:47:00 | kasparoza

Ta o vrbě, je krásně vystižena a se vším sis skvěle pohrála.

14.06.2011 08:07:00 | labuť

tedy nejen ona :), ale je obzvlášť!

13.06.2011 21:58:00 | Dota Slunská

ta poslední! ta je!

13.06.2011 21:57:00 | Dota Slunská

kdyby ryba neotevřela ústa, nebyla by ulovena..
To by se ale udusila! :)

13.06.2011 21:24:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí