Pedofil

Pedofil

Anotace: každá zrůda zaslouží utracení

z nože kape krev
tahle rána vcelku sedla
řekněme, že roztrhal tě lev
vlna nechutnosti se ve mě zvedla

nechutnosti ze tvých očí
které hltaly obrazy malých děvčátek
z tvých rtů nenasytných jako tlama vlčí
bohužel tohle byl jen začátek

ta ubohá děvčata padala, některá už nevstala
po tvých dotecích, nechutných jak sliz

ty si zrůda, každá zrůda si zaslouží utracení
tak to je a jinak není

je mi jedno, že půjdu do vězení
lidé budou mě oslavovat
že zachránil sem děvčat pár
tech jenž nechytils do svých spár
Autor Metal Lady, 13.06.2011
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Annie the wolf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí