Na hranici hoří tělo

Na hranici hoří tělo

Anotace: upalte mě, změňte mě v prach

všechno je jen přetvářka
za maskou schovává se celý svět
až vzplane mé tělo na hranici
prosím, nechte je dohořet

nechte je dohořet jako poslední svíci v kostele
já již nikdy nechci ulehat do bílé postele
bílé, čisťounké jako labutí peří
život na vahách těžko si změříš

nechte je plápolat, nechte ať skomírá v žhavých uhlících
svoje jméno nenajdu na žádných pomnících
už v životě nebudu vystavena žádnému posměchu
tam v plamenech, ve smrti najdu snad útěchu

spalte mé tělo, změňte ho prach
já ze smrti nemám strach
Autor Metal Lady, 13.06.2011
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: seh, whiolet, Annie the wolf, Matsuyama Tatsuko-chan, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejméně se bojí smrti ti, jejichž život má tu nejvyšší cenu

20.06.2011 16:53:00 | whiolet

To je dobře, že nemáš :)
ST

15.06.2011 13:57:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí