Memento mori

Memento mori

Anotace: All we are is dust in the wind...

Jako strom porostlý mechem,
jako moře bez konce,
potřísněna vilným dechem
laň tu leží. Bez honce

psi mění se ve štvanou zvěř,
však prchat není kudy,
„najdi úkryt – val či keř“,
jim radí jejich pudy.

V prachu stráně pod maliním
labutí kus pělo
o strašlivém slově „viním“
zneuctěné tělo.

Kamizola poklekla a odložila kuši;
svatým věncem z jehličí
prosí nebe, zemi či
peklo o klid duši...
Autor A. L. McCawley, 14.06.2011
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: Cizí neštěstí, Písnička..., ilona, Leedram, jvacl, chicacheca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pamatuj na smrt...

29.11.2012 21:30:54 | Cizí neštěstí

to je dokonale vystižené...

14.06.2011 21:46:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí