TY (ty)

TY (ty)

Anotace: .

je snadné přijít k penězům a
je příliš nesnadné být chudý
naopak to funguje uplně stejně a
člověk si příliš nevybere

peníze nexistujou jenom tvoje torzo větru dejchá smrt čísla na ovladači plus a mínus kdo je horší a kdo mrtvej nepoznáš

absolutně nenávidim
tyhlety tušení, dejchání a ty pohledy
nenávidim za to co snad ani nechci mít
voda zaplavila sklepy
a lidi se bouří krev teče a stromy padaj
tasemnice ? o ní
nikdo neví ,
anebo všechno a ta stupidní čárka nezachrání
všechny ty skurvený sračky a dej mi moment, múzo a básně
ja s hřměním ticho brečím a na co KURVA
čumíš
amen

vznešeně nadávám a
miluji
tebe i tebe
a psal jsem to už dříve
je mi to jedno
přijde mi to draho a
vedle v antikvariátu
hvězdy květu slibujou
a krávy mlíko vehementně dojí
kde kdo se krmí
i já
a brečej a málo kdo
je zrovna teď vzhůru
je vás KURVA málo
a tolik hodně a všechny ty a už mi lezou krkem
a lepidlo už nefunguje

nebo
ještě víc
se uvidí co se zatměje
chvění a zvuk
řev a hluk
kurva blues
chvění mozku se neprojevuje
žáha spolkla chlast
a láska
pořád dál
utlumená a ne s tebou!
to s tebou
jen oči zbyly mi
pro pláč

a ten tvůj kapesní papírek mi zhasne žal
kterej kape
tak jako ty
a už nidko
dál
Autor humus, 15.06.2011
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Víla, ewon, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná jsem kyklop
co otáčí otrocky
planetouZemí
chvění
v hlubinách
dál kvete byznys
jsem součástí
koloběhu
nějakýho divnýho
čehosi
hraju si
a přitom je mi to asi
u prdele
stejně zkapalním
v ethanolu
doufám-sublimuju
do stavů papírkovýho
bezčasu
kdy Ty budeš jen ty...

15.06.2011 08:32:00 | la loba

Zkurvený je se z a ne se s...jinak jo tohle je báseň co mě při ní mrazí...

15.06.2011 08:25:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí