Zahrada smutku i barev

Zahrada smutku i barev

Anotace: Jednou nahoře,jednou dole..Podle barvy duše-jak herní pole - černá,bílá,černá....

Procházím rozkvetlou zahradou
Opuštěná. Sama.
s pochroumanou náladou
ve slunný den-jedna z mála

Na prsou jak s tunou hlíny
zas padají na mě splíny
Připadám si ztracená
Jak plaňka v plotu uhnilá

Nedbale ležím v trávě,
suché jak troud
Kam lehla jsem právě
A v uších větru proud

Chci se těšit ze slunce, z vánků
Třeba spravit tu spadlou plaňku
Nabít se energií léta
Aby má duše zase kvetla..

Léto pojď už ke mě blíž
stáhni mi tu smutnou tíž
Autor E.T.Jane, 15.06.2011
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, labuť, Donne, Květka Š., CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí