Proč?

Proč?

Anotace: ????

Po nocích touhy přijde zase chlad,
když nevnímáš můj hlas ani doteky.
Po ztrátě důvěry přijde zase hlad
a naše těla slastí opojí.

Čemu se říká láska?

Po dlouhých dnech samoty, smutku a slz
se naše ruce zase potkají.
Po zahořklých větách se díváš zase skrz
já doufám v lásku a štěstí potají.

Kde je milování?

Po nekonečných letech předstírání
jsem tu a ty jsi tady.
Naše pohádka končí za svítání
Přichází chvíle zrady.

PROČ?
Autor Kalypsó 2, 15.06.2011
Přečteno 257x
Tipy 19
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, V.N.Losinský, labuť, ŠEDIVÁ MYŠ, Donne, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Petbab, E.T.Jane, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jsou ty otázky...

15.06.2011 20:47:00 | Mbonita

Zdařilé dílko,líbí se mi.

15.06.2011 12:44:00 | Donne

... protoze ...

... hodne smutna ...

15.06.2011 10:30:00 | Bambulka

Chápu. Já to taky nechápu...

15.06.2011 10:30:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí