Kouzlo soukromých dramat

Kouzlo soukromých dramat

Anotace: Jsou zajímavá tím, aby zaplnila zbytek toho, čemu říkáme nudný stereotyp. A přece ještě není tak, aby bylo hůř.

Sbírka: Kousek nebe

Když potřebuješ něčeho docílit,
zkus pěstí na dveře zabušit.
V argumentech se snaž nemýlit,
a jejich idylku jim narušit.

Aby se bylo dlouho o čem bavit,
přihrej jim aktuální témata.
Snaž se při tom jídlem neudávit,
o tom jsou soukromá dramata.

Od lidí, když chceš víc,
kreativní musíš být.
Co na srdci chtěj ti říct,
a ze všeho si ulevit.

Jakmile diskuse nečpí nudou,
mám větší úsměv na tváři.
Umím lidi bodat jehlou rudou
a zlou pravdu nechat zazářit.

A jakmile se toho každý chopí,
děkujme za aktuální témata.
Jindy s emocemi ti nic nevyklopí,
o tom jsou soukromá dramata.

A od lidí když chceš víc
nebo něco vytáhnout.
Co na srdci chtěj ti říct
a někam to dotáhnout.

Od lidí, když chceš víc,
za nit musíš zatáhnout.
Chtěj ti říct z plna plic,
je již čas pryč odtáhnout.
Autor jehlaspichlas, 15.06.2011
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: Mbonita, whiolet, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Skalsky Pavel, Linzerka, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jakou jehlou rudou? Co je to za pitomost?

16.06.2011 11:49:00 | Hannazka

je to jako zpověď psychologa :D

15.06.2011 17:34:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí