Přec bys neplakal?

Přec bys neplakal?

Anotace: Vymyšleno za dlouhé noci, když spánek nepřicházel

Pověz mi jen jediné,
pověz mi a pak můžeš jít,
pověz mě ublížené nevinné,
proč nemůžu už žít?

Snad bys neplakal pro lásku,
snad bys neplakal, že mě ztrácíš?
když mě vedle sebe máš, když tu jsem,
na srdci tíha, na duši vrásku,
a pode mnou chladná zem.

Přec bys neplakal...

Když za ruku mě pevně držíš,
vše je tiché klidné,
jak zastavil se život vidíš,
vzduch kolem rychle stydne.

Řekni mi proč nemohu se nadechnout?
Proč zastavil se svět?
Prosím tě, mohl bys mě obejmout?
snad láska vrátí mi dech zpět.

Vím, že láska je kouzlo mocné,
a dokáže nemožné,
ale smrt je mocnější.

Tak řekni mi proč brečím a prosím,
když Boha tady dávno není?
Řekni, proč šeptám, proč slzím?
Řekni, proč se všechno mění?

Prosím, drž mě za ruku a už jí nepouštěj,
protože už do tmy padám,
prosím, jen mě nepouštěj,
teď, když na dno temnoty si sahám.

A pověz mi,
přec bys neplakal pro lásku?
Autor Anejet, 15.06.2011
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí