Sonet o .../Básni/

Sonet o .../Básni/

Anotace: trochu možná jinak....

Nepíšu slova po paměti
musí se najít ale tenká nit
co ale nadějí posvětí
jak hluboký je cit
pochopím myšlenku co stéká
hodně na ní záleží
teče jak horská řeka
jen vždycky ovlaží
vložím do srdce obrazy krásné
rým je na spadnutí
dřív než slunce zhasne
já řeknu po paměti:
KDE JE TEN BÁSNÍK KRASY
KDO JE TEN CO TIŠÍ HLASY
KDY ČAS JE BEZ ADRESY.../S NEBESY/
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.06.2011
Přečteno 287x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ŠEDIVÁ MYŠ, hatlapatla, V.N.Losinský, Psavec, labuť, zenge, Mbonita, NikitaNikaT., Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K zamyšlení, Radku, to dávno víš... a to mám mocky ráda. ST!***

15.06.2011 20:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí