Bývávalo,...

Bývávalo,...

Proti gustu, jó žádný dišputát,
vrníš tak příjemně,
když ještě může stát.

Tvé teplo od těla je jako slunce,
navždy se utopit ve Tvojí tůňce.

Navždy a napořád, jó to bych si přál,
škoda že čas už šel, zas o dům dál.
Autor Richard Mamrdson, 15.06.2011
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Fanosh, hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kunda nazvaná tůňkou, je furt kundou.
Nádherné české slovo. Jadrné. Ale ...
A teď jsem se zamotal. :-)

16.06.2011 18:30:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí