Maluji

Maluji

Anotace: Maluji přátelství jen nevím pro koho

Maluji tu černou tuží,
ty díváš se a pomalým tempem,
se tvoří úsměv na tvých rtech.

Pro mě to jsou zatím jen obyčejná slova,
cokoliv, co by nakreslil
kdokoliv...na jeden nádech

Ale ty v nich vidíš více,
a díky tobě pochopím,
ten pravý význam slova přátelství.

Tak maluji ti přátelství,
však již ne černou tuží,
já vzal si rudou temperu,
a přimaluji růži,
takovou co máš vytetovanou,
na své bledé kůži.

Maluji ti přátelství,
já všechny barvy dávno vzal,
já napíši ti k obrazu,
o přátelství madrigal.

Maluji ti přátelství,
zelení listů i kapkami deště,
a pampeliškou kreslím žluté čáry,
však ještě nepřestávám, neboj...
Autor Psychicky.labilni, 15.06.2011
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: staranna, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí