barva duhy

barva duhy

Anotace: v železných květech

Po šedivé řece
ke konci světa
barevná pěna vln
shořela při havárii

dnešek ve 140km/h
narazil
do zdi věčnosti

na starém vrakovišti
vykvetly kvítky
pachuť železa, koláče
nejhorší jedy
koupené včera
zdarma otrávené jablko života
ze všech jedů
ten bez protijedu

jenom nedovedu
vymyslet
co ateisticky chladně říci
až z nebe začnou pršet andělíčci
Autor Krapet, 15.06.2011
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, jvacl, Mbonita, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můj šálek!

15.06.2011 22:25:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí