nuda

nuda

Anotace: nudim se

letí, letí list
vítr si s ním pohrává
a já sem si jist
je jak má nálada měňavá

mám náladu pod psa
jednou si zas užívám
nálada si hopsá
a jen tak si přežívám

je mi nějak všelijak
hlavně je mi krásně
neříkám...přes tohle nejede vlak
a tak si píšu básně
Autor najrob7410, 15.06.2011
Přečteno 274x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, ilona, BlackAngel, vlcatko, CULIKATÁ, Oliwie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí