Dilema

Dilema

Anotace: ...

Problém mám, že neumím se rozhodovat.
Vpravo či vlevo jít, běžet či pochodovat?
Vždyť každé to malé rozhodnutí,
Osudu mému jiný směr nutí.

Už na mě vybafla nejedna situace,
třeba se rozhodnout, vyřešit komplikace.

V hospodě dát si ještě jedno pivo,
Nebo už domů jít, ušetřit oběživo?

Do práce jít, či hodit si áčka?
Šéfovi pravdu říct, že chytla mě sračka?

Koupit si dluhopis,nebo snad akcie?
Kdo sakra vědět má,co asi lepší je?


Dilema řešit s rozumem se pokouším,
jak správně jednat, vždy zcela netuším.
Řeším to stále,že nevím,jak dále.
Doufám že neruším.


Přítel s radou pomůže,však rozhodnout za nás nemůže.

Vím,že nesplnitelné je přání, bez dilematu žít.
Ono totiž to rozhodování, musí s námi být.
Autor Oliwie, 16.06.2011
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, lexus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu pěkné

16.06.2011 02:32:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí