happy end neexistuje

happy end neexistuje

Anotace: proč by taky měl

na happy end čekáš
stejně nepříjde
co proto ty děláš
na tom nesejde

život není telenovela
aby dobře dopad
sebe sám máš za vola
považuješ se za odpad

životní smysl ztráčíš
prostě to nevýjde
pak z toho vždy zvracíš
řveš zkurvenej osude

pohádka to vážně není
vždyt ta dobře dopadá
je to jen bláhový snění
chut k životu upadá
Autor ostuda lidstva, 16.06.2011
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Eliss94, whiolet, ECHO PARAZIT, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten štastnej konec asi fakt nebude

18.06.2011 10:47:00 | whiolet

Pro mě to je punck,ale to navadí,dobrýýý!

16.06.2011 15:53:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí