Zatmění..

Zatmění..

Anotace: .. srdcí

Během zatmění Měsíce
srdce zalkalo
ne moc, ne málo
zlomených srdcí směsice
v kruhu jak halo
kolem napjalo

náhrdelník Luny rudý
s přívěskem zlatým
Sluncem zubatým
stanul jsem na obří chůdy
se obohatím
dokud nevrátím

Slunce, na řetízku srdcí
vrhá stín zevní
teď bez prodlení
na něj když zavýjí vlci
brzy se změní
vše po zatmění

na minulost pouho pouhou
kterak kdo slepí
srdcové střepy?
všelikého druhu, mohou
chůd mých u nohou
lkát věčnost dlouhou
Autor Petbab, 16.06.2011
Přečteno 265x
Tipy 27
Poslední tipující: mademoiselle secret, jitka.svobodova, Kars, PIPSQUEAK, jvacl, NikitaNikaT., zenge, Mbonita, Květka Š., Doradan, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí