špatná obruč mručí

špatná obruč mručí

Anotace: bog

kolik stojí?
štěkot ptáků
když pařáty trhaj maso

krev proudem
chytám do náruče

hory hory převysoké
prázdná okna nade dveřmi

bouře mate ticho
pole bitevního
dobrý vkus rozbolely záda
a spáč v úvalu už vstává
Autor Krapet, 16.06.2011
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není tam nic k vidění :I :D

16.06.2011 20:24:00 | Krapet

Gut,ale ta poslední sloka na mě už byla moc,to bych ti musel vidět do hlavy.

16.06.2011 16:38:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí