Mužská

Mužská

Jsi ráda, že jsem tady?
Opilý, ztopořený, připraven.
Vychutnat si Tvoje vnady.

Jsem tady a připraven,
jsi tam a já zas tady.
Jiné místo jíná doba,
jsem nahý, na Tobě však dřímá róba.

Proč nejsi spoře oděná?
Proč už u mě neklečíš?
Já vezmu Tě za ramena,
a ráno to zas obrečíš.

Jsem už prostě takový,
nechoď ke mě už.
Raději odvar makový,
já jsem prostě muž.
Autor Richard Mamrdson, 16.06.2011
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Fanosh, hatlapatla, E.T.Jane, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ok. Ale proč to nedáš třeba do básní o sexu? :-)

17.06.2011 15:24:00 | hatlapatla

To asi není dvakrát romantický dílo vid? ale to nevadí.

16.06.2011 20:57:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí