DŮSLEDEK

DŮSLEDEK

Anotace: ....

Střemhlav protínáš moudrost
racionálně bez idejí
kladeš důraz na hloupost
horizontálně či vertikálně
se smyslové podstaty vpíjejí

proces a předmět
energie a důsledek
jak zdokonalit podnět
než nastane konečný úpadek

než dožene tě nečinnost
a ztratíš smysl pro věc či detail
a vlastní autentičnost
stagnuje jako hrdina co dostane metál

když zasypou ho samé chvály
a nesmrtelnost v bajkách
písně,oslavné chorály
nebo vlastní karikatury na vlajkách

pak vypářou mu duší
a našijí do většího těla

stane se bohem
v očích davu
pirát a bohém
sociolog mravu

další bysta na podstavec
kterou mohou holubi
hovínky šedě stmelit
další bronzový krasavec
co už nikomu nepoví
že byl politický prevít!
Autor ZILA78, 16.06.2011
Přečteno 275x
Tipy 16
Poslední tipující: Maryje..., hatlapatla, CULIKATÁ, labuť, la loba, Dota Slunská, NikitaNikaT., Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není potřeba slov... Tvé dílko mluví za sebe a to je mocky dobře.

17.06.2011 06:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí