Kruté kněžky lásky

Kruté kněžky lásky

Anotace: tak to je drsné...

Kněžky uctívané,
kněžky lásky,
letí na nafukovacích
srdcích, plných
nastřádaného dechu
od šeptosvitu,
okrádají lidi o samotu,
nabízejí srdce,
nikoliv své vlastní, ale
toho, koho máte rádi,
(koho jste měli rádi)
vidí v tom obětinu
vyrvat srdce z hrudi
člověku, kterého jste
vážně milovali,
jsou jako Inkové
tyto kruté kněžky lásky,
neznající lásku zevnitř,
ale zvenčí,
kdy opatrovat něčí srdce
myslí doslova...

a pohled na nebijící
srdce jim nedělá obtíže

a nehty si lakují krví

pa-ne-bo-že
Autor Tomáš Přidal, 17.06.2011
Přečteno 275x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova, Maryje..., Anjesis, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je drsnééé:-))

17.06.2011 13:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí