Nemám odpověď

Nemám odpověď

Anotace: !

nemůžeš mít vše
ostrou tvář
a tupé rysy mysli

zlaté zuby
zářivě bílý chrup

na všechno je spousta času
a klovavý stín je tu coby dup

pravda je tvrdý rám prázdného obrazu

protivná tvář zítřejšího dne
lokálkou mi sem jede

před pohledem do zdi
vidím napsáno

-věděl jsem že to není procházka
růžovým sadem
ale nikdy sem tomu
nepřestal věřit-

připadá mi to celý jak otázka
končící vykřičníkem!
Autor Krapet, 17.06.2011
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujala.

11.07.2022 20:50:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí