druhý den

druhý den

Anotace: ja

chceš-li
podívej se do nejhlubšího hnusu
najdeš mě

jsi-li přítel
sesbírej prach ze země,
to jsem já


ty malé kousky
střípky mozaiky
nic ale nesestaví

jenom se diví
kdo rozbil jejich vitráž,
proč je v úsměvech tma

strach pádí bez ohledu
v tichých koutech
tmavých domů
když základy odplavil včerejšek
dnešek už ničeho nepostaví

síť je rozhozena a stavitel zapomněl
zakreslit okna
kterýma by sem padal svit

však, jako už tolik dnů,
znovu vstávám z popela
svých spálených snů
Autor Krapet, 17.06.2011
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: Fanosh, Alfie, Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... přítel natáhne ruku, v prachu cest i života najde ty kousky, posbírá a složí jemnou mozaiku ... do celého TY ...

smutná, moc smutná ... ale krásná ...

17.06.2011 18:59:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí