včerejší sny zas lžou

včerejší sny zas lžou

Anotace: lžou zas sny včerejší....

Začínají klíčit slova žhavá
doteky spalují první uhlíky vášní
proč,..noc ve mně zase stává
z pohledu co krade ,a ještě zkrásní

když ale na nic nestačí
umlčím jen bez váhání
nadějí se roztančím
z utajeným přáním...

poslechnu svoje city
budu zas číst
proč?poslední věty
žloutnou jak pergamenový list

nic ale neříkej,a ticho buď
kde poslední naděje někde jsou
pohladím tvou hruď
jen včerejšky zas lžou.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.06.2011
Přečteno 194x
Tipy 10
Poslední tipující: hatlapatla, Juan Francesco de Faro, PIPSQUEAK, Tomáš Přidal, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí