Noc za nocí

Noc za nocí

Anotace: ...

Noc za nocí, den za dnem
čekám na úsvit s čistou oblohou.

S kůží beránčí s úsměven dítěte
procházím dlouhou, černou temnotou.

Čekám na srdce co zaplaví mě láskou
jako matka své dítě nad otázkou:
proč žít, proč milovat, proč životem se drát,
když budeš litovat až přestaneš se prát.

Vžyť nevíš co čekat až překročíš ten práh,
není to stejný jak v dětských hrách.

Dnes musíš bojovat a neprohrát.
Autor Kalypsó 2, 17.06.2011
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: ann-ihilation
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji za opravu :)

17.06.2011 23:02:00 | Kalypsó 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí