Elementy

Elementy

Anotace: ---

Oheň hoří, všechno spálí,

život níčí, však i tvoří.

Žár z něj plane, moc je ryzí.

Kdo neustoupí, navždy zmizí.



Voda ohněm pohrdá, život začíná v ní,

však stejně zaniká, jak ohněm

tak vodou, se člověk zalyká.



Vítr vidět není, pánem času zdá se být,

plíce naše plní vzduchem, bez něj

pro nás těžko žít, však síla větru

i smrt přináší, pokud chce, i hrad rozpráší.



Tři věci, co život chrání,

hněvu se však neubrání,

dobrým sluhou, špatným pánem,

přemýšlejte každým ránem,

kolik chcete tolik máte,

rozdat trochu...nehodláte.
Autor Lobo, 17.06.2011
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí