Válečné zvony bijí

Válečné zvony bijí

Anotace: Jak mě tak napadá...

Bim bam..bim bam..
zvony už vyzvánějí..
a pěkně hlasitě..aby ses nepřeslech..
to mladé chlapce do války odvádějí...

bim bam ..bim bam..
tiše jen..tiše..
cožpak to neslyšíš?
potichu..hlasitě..
volají..
volají...:
,, Do zbraně...!!!
Chránit jdi naši zemi.
náš lid..
zmítán je nadějemi..
Jdi jen jdi!"

Bim bam..bim bam...
zvony zní...
zní stále dál.
houf za houfem
srdce za srdcem..
svorně pochodují.
A srdce svírá žal...
houf za houfem pochodují..
kam slunce zapadá..
v široširou dál..

Bim bam..bim bam..
a zvony vyzvánějí..
Autor Sapphire - Taitiniatin, 17.06.2011
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí