Saphiricon

Saphiricon

Anotace: Tomu..kdo je v kousku mého nitra uchován..a možná ví,možná že neví..

Neuhádnutou hádankou..
černočernou tmou..
posvátnou madonou..
jsem.
I tvou polárkou..
když nemůžeš dojít za sluncem.
Báječným překvapením..
i trochou poznání..
rozkošným opojením...
špetkou rouhání
jsem.
I myšlenkou pouhou.
dravec na lovu
hvězda koupající se v luně svitu
kapičkou rosou na listě
zářící při úsvitu.
Vrabčák na římse..
Jsem..
Jsem vším čím bych mohla být
a tím co by sis přál.
Jsem vším.
Stačí když budem chtít.
jsem něžná královna..
a ty můj snivý král.
Autor Sapphire - Taitiniatin, 17.06.2011
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha, chicacheca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak teda tahle mě docela dostala....paráda...
Jen takový dovětek :-)

Snivý král
ten se bude mít
však Něžnou královnu
musí si zasloužit.

.....:-)...

09.04.2016 09:43:33 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí