Otevřená dlaň

Otevřená dlaň

Anotace: trochu starší, vylovená z "šuplíku" ...

Zlatý strom v dlani tvé
kvete dál
všechno ti ukáže
co kdy sis přál
jak zastavit zlo
rozvinout dar
netišit pláč
srdce dát v rovný boj
na dlani zelenou zář
i to co jsi zač
co v duši se ti skrývá
proč pryč jsi šel
když do tebe se dívá
ten pohled, Gabriel
on zná
a ví
co víc chtít
láska
a víra
po jeho boku žít
až strom
rozkvete ti v dlani
pak podíváš se za svítání
až barvou zeleně
budeš zářit celý
pak připojíš se k těm
co ví a věděli
pak budeš svůj zas
čekej
až naplní se čas
pak Gabriel pozve tě dál
život za to stál.
Autor Alien.v.v.s., 18.06.2011
Přečteno 303x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, Agniezka, Metcheque, Madanik, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šuplíky jsou dobrý..

18.06.2011 14:59:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí