Svoboda na druhé straně reality

Svoboda na druhé straně reality

Anotace: Inspirace Enigmou

Dívám se do zrcadla
Vidím sama sebe,
ale nepoznávám svou tvář
Jen oči, tak staré,
starší než můžeš pochopit
Tvé zvláštní vzpomínky
nejsou šílenými sny
Je to realita pravého života
na druhé straně této reality
Jen ciť a uvědom si
sám sebe v čase
Uvědom si sám sebe ve vzpomínkách
Sníh otevírá staré vzpomínky
Stromy otevírají bránu
Kde tvé zvláštní vzpomínky
byly skutečné tak, jako jsi ty tady
Tato brána je cesta domů
ke svobodě
Jsi znuděný z lidského života
a nerozumíš jeho smyslu
Jen se podívej na všechny okolo
Jsou tak jiní než ty
tak odlišní
A ty
přeješ si jít pryč
Cítíš,
že nepatříš mezi ně
To není divné
Je to pravda
a na druhé straně reality
kde tvé fantazie
jsou skutečné
Pro svobodu na druhé straně této reality
Rozbíj pouta života!
Zazpívej starou píseň
a
Otevři bránu
na druhou stranu reality
Domů
Kde Bílá věž vědění
září pro mír
Kde Chrám devíti stojí
jako tvé útočiště
Rozbíj pouta života!
A jdi dál
Autor Rhiana E. Nebresk, 18.06.2011
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) whiolet, ty nikdy nezklameš :-D

25.06.2011 18:09:00 | Rhiana E. Nebresk

hel a něco blabla...všemu rozumí a píše ze všech nejlíp...(takové mám nejraději)
K tvé básni, nepřijde mi dlouhá, to snad přijde jen někomu kdo neudrží pozornost při čtení, takový lidi často čtou jen horoskop v novinách :)
Obsah je zajímavý a pravdivý...a jsem ráda že tě tu po čase zase vidím...

19.06.2011 14:29:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí