generační

generační

Anotace: trochu kruté,ale to život je že??

pobouření k zamyšlení,za ruku jdou čas se mění..
ona vdaná on se žení..vzdychá starší pokolení
stařenka o holi v smrtelné grimase,
po trestu volá..sotva však dočká se
..třese se ,naříká ,ruce lomí..
jak peklo proklíná hůl si zlomí
stařeček veterán ani se nenadál,
v tom šoku přehlédl,smrt že ční opodál
..vzala ho kosou čistý byl řez..
hlava se kutálí za pařez
Autor poeta, 20.11.2004
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí