Pláču

Pláču

Anotace: Tolik miluji život a nesnáším smrt

Fouká větřík,kudy letěl ?
Dotkl se možná také tebe,
a já ? Až mě z toho zebe.
Kde jsi !
Letí ptáček,kudy letěl ?
Možná také nad tvým domem,
a já ?Jsem tu se svým bolem.
Kde jsi ! A kde jsem já ?
A kdo jsem bez tebe ?
Byl si má droga,
teď prosím boha,
NECH HO ŽÍT !!
Oplakáváme mrtvé na márách ,
vteřina smrti na vahách.
Vyhrála, ó jak dále žít,
o lásce snít,
tebe tu nemít.
Pláču nad tebou ?
Pláču nad sebou !
Autor valerie emilie, 18.06.2011
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: Liška76, valerie emilie, James Libustka, Petbab, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pláču pro tebe....lásko...

20.06.2011 16:49:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí