Nevěřícné

Nevěřícné

Anotace: jak co

V oktarínové růži
spí oči světlušek,
dovádějí chodce k
šíleným eskapádám
a bažinovým končinám.

Chvějící pavučiny
zakletých realit,
zachycují vetřelce
z druhých světů,
je to pavoučí architektura,
zachycující pohledy
nevěřících zápletářů.

Spletené housky
velikosti skal,
jsou tvrdé, že byste
si vylámali chrup,
dají se pojídat
jenom očima.

S příchutí vodopádu
voní rozkošné vzdechy,
plné ostychavého smíchu...

...a tentýž smích
zní v uších všem živým tvorům, ...

kteří se neostýchají
neuvěřitelných výkonů.
Autor Tomáš Přidal, 19.06.2011
Přečteno 278x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Maryje..., Jiná, Linzerka, Mraveneček, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí