Konec začátku

Konec začátku

Anotace: Jedna polovina úvahy o začátcích a koncích...nepřímo spojená s polovinou druhou "Začátek konce"

Konečná, vystupovat
Kde začátek, tam i konec
Čas se opět do ústraní schovat
Pohádky konec, potom, co zazvonil zvonec

Konec konců, to dalo se čekat
Zas a znova na dně jámy
Prý, že není kam spěchat
Obraz konce mezi rámy

To nejlepší nakonec sic říká se
Však pravda leží jinde
tam na druhém konci propasti
Kde začátek slibný
byl lákadlem do pasti

Stejně tak jakože
konec dobrý, všechno dobré pak
Omyl jest protože
Za konečnou nejede vlak

Znamená konec nový začátek?
Nebo jen začátek konce
Bude za rohem nový počátek
Když vyjde zítra Slunce?
Autor Serja, 19.06.2011
Přečteno 561x
Tipy 4
Poslední tipující: MassageR, s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Obdivuji tvou výřečnost
a básnický um.

20.06.2011 09:40:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí